avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract peste un alt contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract peste un alt contract

Buna ziua,

Am urmatoarea problema, administratorul companiei X semneaza un contract de prestarii servicii cu compania Y pentru o perioada de 2 ani. La fiecare transa de servicii se mai semneaza de catre angajati si nu de catre reprezentanti legali alte documente (foi de receptie, facturi, etc), compania Y a inclus in aceste foi textul "conditiile din acest document au prioritate peste orice alte contracte semnate" si evident are clauze care contrazic contractul original de prestari servicii.

Presupunerea mea este ca un astfel de comportament este interzis de lege, intrebarea este ce articol din codul civil/penal ar interzice un astfel de mini-contract semnat de angajati peste contractul original semnat de administratori ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adebian , utilizator 09:44, 8 Octombrie 2013
Se aplica contractul.
Restul nu se ia in seama.

Contractul nu poate fi modificat decat de persoanele care au competenta necesara in firma.
Mi se pare normal si de bun simt, totusi in drept pe ce articol imi pot baza raspunsul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare factura cu chitanta atasata la distanta de 3 luni + falsificare continut maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna seara, O factura X cu chitanta atasata emisa in luna August si care nu corespunde cu transferul bancar primit din pdv al valorii inscrise, poate fi ... (vezi toată discuția)
Contracte comerciale intre 2 firme simenache simenache Buna ziua, Am intalnit o situatie in care o compania X de stat incheie contract de lucrari cu firma Y pentru o anumita suma. La randul ei firma Y privata ... (vezi toată discuția)
De ce contract am nevoie? Ceaco Ceaco Buna, am nevoie de un tip/model de contract care sa ma ajute in situatia pe care o sa o detaliez in cele ce urmeaza. Am demarat de curand o afacere care se ... (vezi toată discuția)