avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare factura cu chitanta atasata la distanta de 3 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare factura cu chitanta atasata la distanta de 3 luni + falsificare continut

Buna seara,

O factura X cu chitanta atasata emisa in luna August si care nu corespunde cu transferul bancar primit din pdv al valorii inscrise, poate fi stornata la 3 luni distanta?
Deasemenea cu ocazia acestei stornari a facturii X in cadrul facturii Y, continutul facturii Y este modificat in sensul ca motivarea restului de plata a fost modificat circumstantial pentru a obtine venituri necuvenite in baza unui proces verbal incheiat in lipsa si trimis prin posta. Astfel ca aceeasi factura Y mi-a fost trimisa prin posta in doua variante:
- Y.1 - unde se mentioneaza lipsa predarii procesului verbal
- Y.2 - unde se mentioneaza ca ar reprezenta o ultima transa din contractul de prestarii servicii conform procesului verbal de receptie (p.v. falsificat si incheiat in lipsa si trimis prin posta partilor implicate).
Toate facturile au ramas in original la mine!

In cazul in care procedura nu este una corecta, caror autoritati ar trebui sa ma adresez?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Receptia unei case - executie deplorabila si incompleta maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 In luna iulie am inceput cu o firma constructia propriei case. S-au purtat negocierile, s-a conturat contractul, ca la semnare antreprenorul sa vina cu el ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva/factura sau p-v? egipt egipt x a incheiat cu y un contract de prestari servicii.Y trebuia sa taie pentru x utilaje, sa le sarjeze, dezmembreze, in schimbul unei plati. Exista clauza ... (vezi toată discuția)
Documente in caz de marfa la terti ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am urmatorul caz. Am incheiat un contract de prestare servicii cu un partener. Eu ii furnizez materiale iar el imi ofera mana de lucru pentru montaje diverse. ... (vezi toată discuția)