avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie publica - formular de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie publica - formular de oferta

Buna !
As dori sa stiu daca oferta depusa in cadrul unei proceduri de cerere de oferta poate fi declarata neconforma si respinsa daca s-a gresit o data in Formularul de oferta din propunerea financiara. Astfel, data deschiderii a fost 08.10.2013. Am scris in formular
Ne angajăm să menţinem această ofertă valabilă pentru o durată de 90 (nouazeci) zile, respectiv până la data de 08.01.2013, şi ea va ramâne obligatorie pentru noi şi poate fi acceptată oricând înainte de expirarea perioadei de valabilitate.

In PV Deschidere a ofertelor s-a consemnat la Valabilitate oferta : 08.01.2013 (90 de zile).

In concluzie, putem fi descalificati din cauza acelei date puse din greseala astfel? Desi e precizat 90 de zile?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ibitza78 , utilizator 10:25, 10 Octombrie 2013
Atata timp cat ati evaluat pentru o data ce depaseste termenul de 90 de zile de valabilitate, nu cred ca va fi o problema, mai ales ca ati precizat in formularul de oferta valabilitatea ofertei pentru termenul solicitat - 90 de zile.
Intrebarea mea ar fi atunci:
Ar putea ceilalti ofertanti sa depuna constestatie pe baza PV Deschidere in cazul in care oferta noastra este declarata castigatoare?

Daca ni se solicita clarificare de la autoritatea contractanta putem schimba Formularul de oferta astfel inca sa apara 90 (nouazeci) de zile, respectiv pana la data de 08.01.2014?
Se poate considera viciu de forma, pe care AC il sesizeaza in PV de evaluare a ofertelor, il aduce la cunostinta ofertantului si acest viciu de forma poate fi corectat numai cu acceptul ofertantului.

art. 80 din HG 925/ 2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie care nu se mai sfarseste corstef corstef Daca deschiderea ofertelor s-a facut la 04.11.2011, iar valabilitatea ofertei este de 90 de zile (pana la 04.02.2012) si, ca si ofertant nu am fost ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Valabilitate oferta ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Prin Fisa de date am solicitat ca oferta sa fie valabila 180 zile. Un ofertant a prezentat Formularul de oferta financiara in care a mentionat ca ... (vezi toată discuția)