avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit vanzare imobil din mostenire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit vanzare imobil din mostenire

Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu un raspuns la intrebarea:
Se plateste vreun impozit la vanzarea unui imobil pe care l-am dobandit prin mostenire?
daca va referiti la taxa la vanzare, aceasta este de 3% la valoarea de vanzare si este retinuta de catre notarul public care va intocmeste contractul de vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare Roxanne30 Roxanne30 Buna seara, As dori sa va intreb cam cat ar ajunge un contract vanzare-cumparare facut intre mama-fiica si care ar fi valoarea minima a apartamentului la ... (vezi toată discuția)
Taxa catre stat ContSters56818 ContSters56818 In urma vanzarii unui imobil,care sunt taxele care se platesc catre stat de catre vanzator,respectiv cumparator? (vezi toată discuția)
Donatie/ vz cumparare visinescu visinescu Mama si sora ei sunt mostenitoarele unui teren. Matusa a vandut mamei partea ei de teren. Acum mama mea vrea sa imi doneze mie terenul. Eu sunt unica ... (vezi toată discuția)