avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subsol tehnic la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subsol tehnic la bloc

Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. Intre timp am lipsit o perioada de timp din tara , iar cand am revenit dupa cca. 2 ani , un alt vecin la ocupat abuziv , desi a fost inchis cu lacat. Ce reactie trebuie sa am , sa-l reocup cu forta la fel cum a facut si el ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:19, 9 Octombrie 2013
Discutati in adunarea generala si propuneti inchirierea acestor boxe. Daca se hotaraste inchirierea si se stabileste o suma lunara de plata catre asociatie este posibil ca unii, care nu au neaparata nevoie de ele, sa renunte la aceste boxe si sa fie inchiriate de cei care au nevoie si isi permit sa plateasca.
Asa asociatia va incasa bani necesari pentru reparatii iar toata lumea va beneficia de boxe direct sau indirect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pivnita blocului Yza27 Yza27 Imi spuneti va rog de ce in impozit ma pune sa platesc si teren intravilan dau ceva de genul.eu locuiesc la bloc si pivnita blocului e ocupata de locatarii ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului gelirolu gelirolu Buna ziua. Suntem proprietari de apartament si blocul are statutul de AP. La subsolul blocului unuii din Proprietari au facut boxe. ( numai cei din consiliul ... (vezi toată discuția)
Locuinta in subsolul blocului Loredana_Iuliana Loredana_Iuliana Buna ziua, Pt a locui cineva la subsolul blocului este suficient sa obtina acordul Asociatiei de Proprietari ( a 50% +1 din proprietari?\") sau este necesar ... (vezi toată discuția)