avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandat de aducere pentru un martor citat intr-un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandat de aducere pentru un martor citat intr-un proces

Buna seara, fratele meu a fost citat intr-un proces ca si martor. Procesul a fost deschis acum vreo 2 ani, se judeca intr-o localitate din nordul tarii si fratelui meu ii este dificil sa mearga cand este citat: pe de o parte datorita deranjului, oboselii drumului, pe de alta parte ca trebuie sa suporte cheltuielile unui drum lung din bugetul propriu. Acum are mandat de aducere pe numele sau. In conditiile descrise as dori sa stiu: chiar daca are un mandat de aducere pe numele sau si nu merge ce se intampla? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Martor intr-un proces dintre o scietate de asigurari si o societate de stat care administreaza drumurile Ligia1 Ligia1 Buna ziua, Acum peste 2 ani am incheiat un contract CASCO de 4 ani in Pitesti. Anul trecut am gasit in cutia postala o citatie ca martor intr-un proces la ... (vezi toată discuția)
Martor - mandat de aducere ioasaf ioasaf buna ziua, Am fost martor la un accident rutier.Am fost citata ca martor in proces si m-am prezentat de 2 ori dar nu am fost audiat pentru ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Citare ca martor tarca tarca Buna, Am primit, in posta (nimeni nu a semnat de primire) o citatie de martor intr-un proces de fond. Se refera la ceva furturi facute cu cel putin 6 luni ... (vezi toată discuția)