avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor - mandat de aducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor - mandat de aducere

buna ziua,
Am fost martor la un accident rutier.Am fost citata ca martor in proces si m-am prezentat de 2 ori dar nu am fost audiat pentru ca nu au fost prezenti avocatii celor doua parti. La a treia citatie nu m-am prezentat .Acum au venit de la politie cu mandat de aducere ,m-au pus sa semnez de luare la cunostinta dar nu vor sa ma insoteasca. Am uitat sa spun ca procesul este in alt judet si mie imi convine sa ma duca ei deoarece nu-mi deconteza nimeni cheltuielile cu drumul. Erau sau nu obligati sa ma duca daca este mandat de aducere? Sau sunt mai multe feluri de "mandat de aducere"? Daca nu ma duc cine primeste amenda : eu sau politistul care nu vrea sa ma insoteasca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:46, 12 Octombrie 2010
Cereti decontarea cheltuielilor privind deplasarea dumneavoastra, ocazionata de acest proces.

Aveti posibilitatea sa va adresati cu cerere instantei care judeca pricina si sa aratati ca nu aveti posibilitati materiale sa suportati platile necesare deplasarii si sa solicitati sa fiti audiat la instanta de domiciliu,prin comisie rogatorie.
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli transport martor citat alisucafeli alisucafeli Buna ziua Am fost citata la Bucuresti ca martor intr-un proces . Eu locuiesc in Timisoara si doresc sa stiu daca mi se deconteaza transportul ( motorina) si ... (vezi toată discuția)
Citatie ca si martor in proces penal in italia ContSters141803 ContSters141803 Buna .ziua.Am primit a patra citatie pt a ma prezenta ca si martor inrr-un proces penal in Italia dar nu m-am prezentat niciodata.Am fost dusa in Italia in ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)