avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensie

buna ziua , as dori sa stiu cum arata o adeverinta cu activitatea de la 01 ianuarie 2011,(de cand nu se mai scrie in cartea de munca) necesara depunerii dosarului de pensie,pentru ca de la firma unde lucrez mi sa dat o adeverinta iar la casa de pensii mi sa spus ca nu este buna. lucrez la aceasta firma din data de 03 martie 2009. mai precis ce date trebuie sa contina adeverinta? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:20, 9 Octombrie 2013
Intrati pe:
[ link extern ]
si gasiti adeverinta care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea vechimi in catrea de munca ? balisdanconstantin balisdanconstantin buna ziua as dori citeva lamuriri in ceea ce priveste inregistrarea vechimi in cartea de munca am lucrat in italia din 30 01 2007 /30 11 2009 , 13 03 2010 ... (vezi toată discuția)
Termen depunere adeverinte venit Eubeu Eubeu Buna ziua. De ce toata lumea spune ca adeverintele de venit (pentru asa zisa mica recalculare a pensiilor) trebuiesc depuse pana in martie? Eu nu am gasit asa ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie florin1957 florin1957 am intrat site-ul de calculare a varstei de pensionare, dar acolo mi se scad anii de munca in grupa 1 din varsta standard de 65 ani, nu din cat este ... (vezi toată discuția)