avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs. Instanta de fond nu a luat in calcul toate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs. Instanta de fond nu a luat in calcul toate probele

Buna ziua!
Am o intrebare, ce se intampla in cazul in care, instanta de fond nu ia in calcul toate probele depuse la dosar, si mai ales, ce se intampla in cazul in care, intre pronuntarea hot din fond si primul termen de recurs se schimba oarecum situatia de fapt?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recurs ordonanta presidentiala privind incredintare minor!!!! dragoste_de_tata dragoste_de_tata BUNA ZIUA!!!problema este urmatoarea....sotia mea a plecat de buna voie de acasa dupa care a introdus actiunea de divort si ordonanta presidentiala pentru ... (vezi toată discuția)
Ignorare probe depuse la dosar Samulea Samulea Buna ziua As dori sa va intreb daca este un articol de lege in baza caruia pot contesta faptul ca judecatorul ignora probele depuse la dosar si nu le ia in ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)