avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ignorare probe depuse la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ignorare probe depuse la dosar

Buna ziua

As dori sa va intreb daca este un articol de lege in baza caruia pot contesta faptul ca judecatorul ignora probele depuse la dosar si nu le ia in calcul la pronuntarea deciziei, decizie luata in baza unei prezumtii simple contrazisa insa de probele depuse pe care le-a ignorat.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2024
Samulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Samulea , utilizator 09:43, 31 Octombrie 2024
Trebuie sa prezentați cazul la avocat sau la instanța de apel.
Nu exista generalități în aceasta materie.
Ignorarea probelor este si motiv de apel.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Situația de care faceți vorbire o prezentati in apelul formulat invocand ce probe considerați ca nu au fost analizate de către instanta de fond ..
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am invocat acest lucru in apel iar instanta de apel a judecat doar in baza celor stabilite de prima instanta.Am facut recurs si culmea a fost la fel respins.
Urmeaza sa depun contestatie in anulare pentru ca ce fac instantele e bataie de joc pur si simplu sa nu ia in seama probele depuse la dosar si sa motiveze ca nu am probat eu ce trebuia probat.
Cu atat mai mult cu cat probele contrazic depozitia martorului ( o declaratie a aceluiasi martor dar contradictorie) si exista si o recunoastere extrajudiciara a paratului.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Situația de care faceți vorbire o prezentati in apelul formulat invocand ce probe considerați ca nu au fost analizate de către instanta de fond ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea unei incheieri. moraru alexandru moraru alexandru In timpul unui proces la o plangere contraventionala ,instanta a stabilit prin incheiere ca\" I.J.P. nu a depus in termen intampinarea\" si a decazut din ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta raportul dgaspc de asistare la audiere minor? bobov22 bobov22 Daca DGASPC , in urma asistarii la audierea minorului de catre judecator, depune in instanta un Raport de constatare total eronat, chiar rauvoitor, impotriva ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica Iondalea Iondalea Sunt parat intr-un dosar de granituire si as dori sa mi spuneti daca as putea depune o expertiza judiciara topografica pe cheltuiala mea, deoarece expertul ... (vezi toată discuția)