avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este legal? Domiciliul in locuintele sociale
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este legal? Domiciliul in locuintele sociale

intr-o locuinta sociala , compusa din o camera de 17,70 mp , un balcon, o bucatarie de 7 mp , o baie si un hol , dupa divort ni s-a dat drept locativ si mie si fostului sot. El acum s-a recasatorit legitim , a adus-o pe nevasta lui peste mine si copilul nostru ( 21 de ani ) . Ei ne-au inchis accesul la camera si balcon , iar eu si baiatul dormim in bucatarie de 7 mp.Fostul sot este titularul contractului de inchiriere iar eu si baiatul colocatari . Actuala lui sotie nu este inscrisa in contractul de inchiriere dar i s-a facut buletinul pe adresa noastra.Ei ne-au inchis accesul in camera si hol iar eu si baiatul am inchis bucataria unde defapt este si dormitorul nostru . Este legal asta? sau cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:37, 12 Octombrie 2013
E titularul contractului, este legal (si firesc, oricat de neplacut ar fi pentru dvs.) ca sotia lui sa aiba acelasi domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre spatiu mansarda Son_2020 Son_2020 Buna ziua, anul trecut am achizitinat un apartament la mansarda cu supratafata de 47.32 mp. compus din hol, baie, bucatarie, camera, dormitor, balcon si podul ... (vezi toată discuția)
Am dreptul? ovidiu1984 ovidiu1984 Buna ziua. Am achizitionat de putin timp un apartament la mansarda,si am o neclaritate cu ce tine defapt de noi cei de la mansarda(respectiv daca avem ... (vezi toată discuția)