Buna ziua.Am absolvit Unviersitatea Bucuresti(2008-2011) si am continuat cu Master tot aici,ambele la zi,Master pentru care am adeverinta de absolvire emisa pe 07.07.2013. Am amanat sa imi depun actele pentru somaj in ideea ca imi voi gasi un loc de munca sau voi reusi sa imi pun pe picioare propria afacere,ambele nefiind incununate inca cu succes. Astazi am fost la ANOFM din localitatea mea si am fost refuzat,spunandu-mi ca au expirat cele 60 de zile in care puteam sa depun dosarul. Imi puteti spune daca este o prevedere a legii sau este un abuz ? Am tot citit diverse variante despre cele 60 de zile,nu mai stiu ce sa cred. Vreau sa gasesc o varianta sa beneficiez de indemnizatia de somaj si eventual chiar de prima pentru un job la distanta ce casa (aprox 300 de km) care m-ar ajuta sa ma pun pe picioare si sa imi permit cheltuielile initiale aferente schimbarii domiciuliului.Multumesc anticipat !
Nedumerire somaj
MiticaIon
Buna ziua !
As avea o intrebare legata despre somaj, mai exact despre faptul ca nu mi s-a permis depunerea actelor din cauza faptului ca nu am sustinut ... (vezi toată discuția)