avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Evaluator de risc la securitate fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Evaluator de risc la securitate fizica

Buna ziua !
As dori sa stiu daca se poate infiinta o firma cu obiect de activitate de evaluare de risc la securitate fizica , ce cod CAEN si ce regim fiscal ar putea avea o astfel de firma .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: auradobrin , utilizator 18:49, 9 Octombrie 2013
Ce intelegeti prin evaluare de risc la securitate fizica ?
In ce ar consta activitatea unor lucratori in cadrul unei astfel de firme ?
Este cumva vorba de detectivi particulari, bodigarzi ?
Este vorba despre o activitate de evaluare de risc la securitate fizica , activitate care este autorizata de Politie . Persoanele autorizate evalueaza firmele d.p.d.v al securitatii spatiilor. Este o noua activitate care s-a "infiintat " presupun pentru cei care nu mai lucreaza in sistem dupa pensionare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma detectivi NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, O firma de detectivi privati poate presta si servicii de formare profesioanla - cursuri de detectivi in cadrul aceluiasi cod CAEN, sau este ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru detectiv particular! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Am o intrebare de adresat! Care sunt procedurile pentru a obtina autorizatie de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sa ai studii ... (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)