avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demersuri succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demersuri succesiune

Buna ziua,situatia in cazul meu,sta astfel:
Ambii parinti au decedat.Suntem 3 frati,doi dintre ei neavand pretentii la succesiune.In conditiile in care exista titlu de proprietate pe numele tatalui meu,decedat in anul 2000,as dori sa stiu ce demersuri am de facut pentru a putea demara succesiunea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eukyra , utilizator 22:19, 9 Octombrie 2013
eukyra a scris:

Buna ziua,situatia in cazul meu,sta astfel:
Ambii parinti au decedat.Suntem 3 frati,doi dintre ei neavand pretentii la succesiune.In conditiile in care exista titlu de proprietate pe numele tatalui meu,decedat in anul 2000,as dori sa stiu ce demersuri am de facut pentru a putea demara succesiunea.Daca avem titlu de proprietate,inseamna ca sunt intabulate bunurile?
Va multumesc


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii! ContSters312311 ContSters312311 BUNA!ce sar putea face in cazul meu!As dori sa fac acte de proprietate pe casa si pamintul de la tara,sintem 2 frati si trei surori,tata traieste ,mama e ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea partiala a succesiunii Florina2702 Florina2702 Buna ziua. Parintii mei sunt ambii decedati iar tata face peste 2 luni doi ani de cand a decedat. Eu impreuna cu fratele meu am hotarat sa facem succesiunea ... (vezi toată discuția)