avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura

buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti daca beneficiem de subventie pt. caldura( incalzire pe gaz), in cazul in care in casa locuim : proprietarul casei( o familie formata din 2 persoane) si fiul proprietarului( a -2 - a familie formata din 4 persoane). as dori sa stiu daca cei 700 lei pe membru de familie se calculeaza pt. toti membrii care locuiesc in casa sau doar pt. proprietar( adica pe cine e contractul cu gazul)?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:24, 9 Octombrie 2013
Se iau in calcul toate persoanele care locuiesc in acea casa, dar ele trebuie si consemnate in Declaratia pe proprie raspundere cu toate veniturile lor.
Si trebuie sa fie trecute in cartea de imobil si in listele de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2 familii un singur contract moagaralina moagaralina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti in cazul in care intr-o curte locuiesc doua familii(doi batrani si fiul cu familia) contractul de furnizare a gazului fiind pe ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)