avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de acces

drumul de acces la proprietatea noastra este in prezent de aprox. 2,5 m ,pe o lungime de 50 m.Exista posibilitate de largire dar vecinul nu vrea sa ne dea nici macar 50 cm pe acea lungime.de aceea suntem in judecata.Credeti ca avem castig de cauza?Este legea de partea noastra?Putem obtine 3m de drum?Trebuie sa-l despagubim pentru cei 50cm si eventuale alte pretentii(gard,etc)?

Alte discuții în legătură

Accident, acces la proprietate Amalia Dinu Amalia Dinu in cursul saptamanii trecute , am cazut intr-un canal de aprox.50 cm, facut pe proprietatea mea, de vecinul care, cred, este sarac cu duhul, altfel nu imi post ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)