avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... actionarea in instanta a furnizorului de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

actionarea in instanta a furnizorului de apa

Buna ziua

Furnizorul de apa a aplicat masura radicala a opririi apei la o scara intreaga de bloc, pentru a determina rau platnicii sa isi achite datoriile. Insa mai sunt proprietari care au achitat la zi, printre care ma aflu si eu. Cei care suntem la zi dorim sa actionam societatea in instanta pentru sistarea abuziva a furnizarii apei. Cum trebuie sa procedam? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaskoe , utilizator 20:46, 31 Martie 2009
atunci haideti sa nu-i mai arestam pe hotii care va fura din casa pe motiv ca politicienii fura de mii, poate chiar de zeci de mii valoarea bunurilor furate de la dvs din casa, sau din buzunare !
un furt tot un furt ramine, indiferent de valoare. ca nu se pedepseste conform valoriii furate de fiecare, este o alta problema, dar actiunea de furt ramine si este interzisa de legea juridica, ca de cea morala nu mai poate fi vorba.
ca doar "TRAIM IN ROMANIA, SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL" ;)
Riscam sa intram in polemica.... nu discutam de ordinea publica aici.

Ci de marsaviile la care se preteaza unii furnizori de servicii. Va citez din contractul cadru trimis de societatea de apa asociatiei, cu mentiunea ca nu vor fi acceptate obiectii, motiv pentru care, daca asociatia va avea obiectiuni, societatea de apa va intrerupe furnizarea apei fara preaviz.

Citat:

Proprietarii nu vor avea obiectiuni daca se intrerupe furnizarea apei, chiar si pentru unul sau doi proprietari restantieri...

am incheiat citatul.

Surogatul asta de contract cadru, e mai degraba un fel de bagatul pumnului in gura, ceva de genul: vrei apa, faci cum zic eu, nu vrei, du-te si cara cu bidoanele.

Cam atit, propun inchiderea topicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dorește scoaterea apometrelor pe casa scării, însă acest lucru presupune lucrări deranjante și inestetice în apartamente. conform cărei legi suntem obligați să acceptăm acest lucru? MirceaGB MirceaGB Se dorește scoaterea apometrelor din apartamente pe casa scării(foarte bine) probleme apare la execuție, am fost informați că țevile de apă pentru baie ... (vezi toată discuția)
Mod de repartizare apa viorica theodoru viorica theodoru In urma cu 2 ani scara noastra s-a desprins din asociatia de proprietari de care apartineam si s-a constituit in asociatie de proprietari. Pentru ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Contoare individuale apa rece justmematza justmematza Buna ziua, In urma neplatii pentru o perioada indelungata a serviciilor de furnizare apa rece de catre anumiti locatari, cei de la apa nova au sistat ... (vezi toată discuția)