avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme director regional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme director regional

As dori sa aflu cateva raspunsuri la o problema cu care ma confrunt de cateva zile. Sunt manager financiar la o firma importatoare de materiale de constructii, reprezentanta a unei companii mai mari din strainatate. Managerul regional (seful meu ierarhic) este casatorit cu o colega egala ca si mine in functie, ea fiind managerul unui alt departament. Cu toate ca sunt ANGAJATI in firma, au o cu totul si cu totul alta atitudine: vin si pleaca la ce ora vor si in ce zile vor, au firme separate si isi aduc angajatii in birourile noastre, iar salariile lor sunt cu mult peste munca depusa de ei in aceasta firma. De curand m-am casatorit si mi-am luat concediu pentru nunta si concediu de odihna, dar m-am trezit cu nenumarate comentarii si nemultumiri ca am indraznit sa plec in concediu 3 saptamani. Dupa concediul meu am avut o vizita de lucru a directorilor din strainatate prin care s-au stabilit noi directii si sarcini in ceea ce priveste departamentul pe care il conduc. Dupa vizita lor a inceput si toata nebunia: sotia directorului regional m-a jignit, a refuzat categoric sa ma ajute intr-o chestiune legata de job cu toate ca era datoria/obligatia ei sa o faca, iar pentru toate aceste lucruri nu am primit nicio explicatie. Directorul regional se gandea chiar sa imi desfiinteze postul. Este in competenta lui sa faca acest lucru? Care sunt conditiile pentru a desfiinta un post? Ce ma sfatuiti sa fac, chiar si pe cale legala, pentru a rezolva acesta situatie? Toate aceste amenintari si jigniri le-am perceput a fi facute doar cu scopul de a ma indeparta...pentru ca in aproape doi ani am aflat foarte multe lucruri despre ei. Astept un raspuns din partea voastra. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor legat de ceea ce cred eu a fi abuz in serviciu dandronesi dandronesi Buna ziua. Sotia mea se confrunta in momentul de fata cu o situatie incredibila si as dori sa aflu ce anume se poate face pt ca angajatorul sa poata fi tras la ... (vezi toată discuția)
Discriminare in multinationala monasam monasam Buna ziua, Va contactez cu o problema cu care ma confrunt de ani de zile. In 2008 m-am angajat la o companie multinationala pe jobul de dispecer ... (vezi toată discuția)
Incalcare a dreptului munci si umilinta. va rog ajutor. andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Ma numesc M. am si eu o situatie mai delicata si doresc putin ajutor. (cine este din bucuresti si poate sa ma ia maine la o \"consultatie\" va ... (vezi toată discuția)