avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanta de mana veche
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanta de mana veche

va rog sa-mi spuneti cum as putea legaliza o chitanta de mana facuta in urma cu 23,6 ani, pentru un teren de 0,15 ha pe care se afla casa construita tot atunci in 1990 si o gradina . sotul meu a decedat in urma cu 8 luni iar eu si fata in varsta de 18 ani nu-i mai gasim pe cei care au cut chitanta avan varsta peste 85 de ani. aceasta batrana care a facut atunci chitanta nu avea succesiune cu fratii , in afara de ea nu mai traieste nici un frate si nici de nepoti eu nu stiu pe unde sunt plecati. aici in comuna floresti mehedinti nimeni nu stie de ei. as vrea sa legalizez aceasta chitanta pentru ca eu si fata avem succesiunea facuta pe casa doar. va rog sa-mi spuneti cum as pute rezolva cu aceasta chitanta in caz ca dorim sa vindem aici. va multumesc

Alte discuții în legătură

Legalizare chitanta de mana iancutuila iancutuila Cum se poate legaliza o chitanta de mana facuta in aprilie 1990 pentru o suprafata de pamant de 0,15 ha , proprietara de atunci are acum 85 de ani si nu a ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intretinere agromav agromav Batrana 85 ani,vaduva cu 2 copii(fata si baiat),si cu o pensie de 300 ron. locuieste la tara(are casa mare si vreo 4 hectare pamant).A dat acte ... (vezi toată discuția)
Bună! bunicul meu a decedat în 1998. de atunci taxele și impozitele ... zanazane zanazane Bună! Bunicul meu a decedat în 1998. De atunci taxele și impozitele pe casa și teren le plătește tatăl meu De fapt toate aceste ,,dari\" le plătește ... (vezi toată discuția)