avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de resedinta (flotant)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de resedinta (flotant)

Buna ziua . As dori sa stiu daca viza de resedinta(flotant) pentru studentii care locuiesc in camine , este obligatorie .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:32, 12 Octombrie 2013
Da, este obligatorie ca pentru toti cei care locuiesc mai mult de 15 zile intr-o luna la alta adresa decat cea de domiciliu (aceea inscrisa in cartea de identitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant obligatorie ? alexa_1234 alexa_1234 Este obligatorie viza de flotant daca stau intr-un camin studentesc din acelasi judet cu domiciliul permanent?domiciliul permanent se afla intr-un oras al ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Viza flotant student alexa198505 alexa198505 Buna ziua, eu sunt din Valcea si acum sunt studenta in Sibiu si locuiesc in camin. Pot sa imi fac viza de flotant pe adresa caminului? (vezi toată discuția)