avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant student
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant student

Buna ziua, eu sunt din Valcea si acum sunt studenta in Sibiu si locuiesc in camin. Pot sa imi fac viza de flotant pe adresa caminului?
Cel mai recent răspuns: alexa198505 , utilizator 16:29, 28 Mai 2014
Este obligatoriu sa va faceti viza de resedinta la camin, nu v-a anuntat administratorul? De regula administratorul strange cartile de identitate ale studentilor cazati in camin si le duce deodata la Evidenta. Luati legatura cu el.
Nu, din pacate nu asa se procedeaza la noi in camin, am fost si mi-am facut singura.
Multumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant daca stau in camin madamady madamady Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat de eliberare carte de identitate-ce sa fac? simoneangel simoneangel In urma cu 2 saptamani mi-am depus actele pt eliberarea unei noi carti de identitate, ca orice om. Problema este ca am pierdut certificatul ORIGINAL de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)