avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare apartament mansarda...da sau nu? Care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare apartament mansarda...da sau nu? Care este situatia dpdv legal?

Vreau sa achizitionez o locuinta si am gasit un apartam destul de dragut si ok ca pret langa Pta. Bobocica -Real Vitan.
Am tot intrebat si am incercat sa citesc tot felul de articole...insa nu inteleg cum sta treaba cu "proprietate" - "drept de proprietate"?!
Banca acorda credit pt achizitionarea prin prima casa insa am inteles ca in timp pot aparea ceva probleme dpdv juridic....ma poate ajuta cineva cu o lamurire?
multumesc...:)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:11, 10 Octombrie 2013
Nu prea se intelege intrebarea. Daca vreti sa cumparati cu credit veti fi proprietar pe apartament, dar acesta va fi ipotecat la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce patesc daca nu platesc asigurarea pe imobilul ipotecat? hd76avr hd76avr Sunt bun platnic dar am primit acasa o adresa de la banca, precum ca nu mi-am platit asigurarea pt. cele trei imobile ipotecate si, prin urmare, creditul va fi ... (vezi toată discuția)
Prima casa ili47 ili47 Citesc ca se acorda si in cazul unei mosteniri. Eu nu am casa pe ,sotia are (prin mostenire) Eu si fratele meu mostenim o garsoniera. Sunt pensionar (63 ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb imobiliar cu sulta obtinuta prin credit cu ipoteca amaria72 amaria72 Buna seara! Doresc sa fac un schimb de locuinta cu diferenta.Adica,eu sa primesc diferenta de bani .Pana aici totul ok,dar azi m-a sunat celalalt coschimbas ... (vezi toată discuția)