Terenul nescos din circuitul agricol are o expertiza in urma careia este evaluat la o suma de 4 mil. lei.
Deci se poate cumpara acest teren cu suma de 4 mil. lei apoi urmand sa fie scos din circuit cu 12 mil. lei?
este sigura aceasta varianta?
Buna Amaliutz,
Daca proprietarul actual al terenului este primul proprietar este mai bine sa-l scoata el si apoi sa ti-l vanda tie ( taxele in acest caz sunt in jur de 2 Euro/mp ). Daca il cumperi tu si dupa cumpararea vrei sa il scoti din agricol taxele se ridica la valoarea initiala al terenului; dar a aparut o lege de 2 saptamani care nu mai impune ca pentru constructie sa mai faci scoatere din intravilan in anumite conditii. E bine sa astepti aparitia normelor de aplicare si apoi sa te decizi. Pana atunci poti sa ma suni pe 073378576 pntru informatii suplimentare sau sa cauti un teren in zona Vlad Dracul unde sunt deja in intravilan. Razvan Motorinoiu
Domnule Motorinoiu..sau Motorinescu?..in fine..
Acest raspuns pare interesant..dar nu este, sau simplu dar daca era simplu asta stiam si eu.Insa CAZUL ESTE MAI DIFICIL..in sensul ca proprietarul l-a cumparat cu 90 de mil. lei deci nu poate sa-l scoata din agricol...expertiza a fost facuta in sensul acesta,dar trebuie vandut cuiva si apoi acel proprietar se foloseste de expertiza,adica de cei 4 mil. lei.Cu legile noi inca nu suntem la curent, deoarece a picat si nu ne-a mai interesat:) ..sau am uitat eu sa mentionez?..in fine..
va multumim si asteptam lamuriri si pe viitor la fiecare prostie sau dilema respectiva..