La sfatul si indrumarea dvs....dupa cum am vb si in disuctiile anterioare...in ciuda unor judecati si procese de aproape un an de zile,in care am solicitat vizita fiicei mele,in cele din urma am obtinut vizita sambata de sambata.Cu toate acestea nu am reusit sa o vad decat din intamplare langa bunici la magazine deoarece fosta se inversuna si cu sentinta definitiva sa ma lase sa o vad desi....aveam dreptul de a lua fata la mine la domiciuliu... In cele din urma ,ea si a gasit un italian si la scurt timp a luat si fata subit cu ea in Italia fara absolut nici o aprobare de a mea,eu avand totusi sentinta si fata in varsta de 2 ani jum,fiind pe numele meu.Nu imi pot explica cum exista asemenea legi dizgratioase in tara asta unde un strain,doi,3,10 au dreptul de a atinge copilul meu iar eu ca tata n am dreptul nici macar la o semnatura privind scoaterea acesteia in afara grantei.Intrebarea mea este.....eu de cand a plecat ea,de 4-5 luni am trimis pensia alimentara la fostul domiciuliu(acasa la parintii ei) insa aceasta,chiar si cu mandat postal,este ridicata de catre ai ei,care se folosesc de bani pentru bautura ,tigari si altele.... Spune ti mi va rog cu toata sinceritatea ...cum ar trebui sa procedez cu acesti bani tinand cont ca este nedrept ca ei sa se duca intr o asa directie gresita si nicidecum la copil???!!!Fosta ,vazuta cu fata scoasa dn tara mi a ras in nas si cam atat....daca tot n am nici macar minimul drept..umilul drept de a mi vedea copilul....ci din contra,alti straini au toate drepturile asupra ei.....eu la ce mai trimit aceasta pensie?!pentru alcool si altele?pentru ce m am judecat atata timp desi sunt total pe dinafara?! In cazul in care nu voi mai trimite pensia ce ar putea sa se intample?????? De ce as putea sa o acuz pe aceasta intr o eventuala plangere privind pensia alimentara care oricum nu ajunge la fetita,desi nu cred ca se va mai intoarce ca s-a si maritat deja....!?! Ce ar trebui sa fac in continuare?Sincer chiar nu gasesc un folos in a-mi investi banii in viciile unor straini cu atat mai putin cat eu nici macar nu am ocazia sau sansa de a vedea fata in poze macar ?!!!!Multumesc
Doua variante:
1.trimiteti in continuare pensia prin mandat si depuneti plangere la dirigintele postei si politie motivat de faptul ca fetita si mama sunt plecate din tara, iar factorul postal elibereaza banii unei cu totul alte persoane decat reprezentantul legal al minorei; cereti nr de inregistrare la posta;
2. sau deschideti un cont pe numele fetei, in care depuneti lunar pensia de intretinere, ii aduceti la cunostinta mamei nr. de cont.
Nu va puteti sustrage de la plata pensiei de intreinere, dar, daca optati pentru una din variantele de mai sus, nu veti putea fi acuzat de abandon de familie in evenutalitatea unei plangeri penale.
Pentru plecarea din tara, daca nu aveti autoritare parinteasca comuna, fatita putea parasi tara impreuna cu mama fara acordul dv.
in cazul in care optez pentru prima optiune ,in cazul in care fac plangerea la dirigintele postei..... in cazul in care ea va depune plangere penala spune ti ca nu voi putea fi acuzat?! si dupa plangere,unde voi putea depune banii aceia in cazul in care spuneti ca nu ma pot sustrage de la ei avand in vedere ...ca oricum ii platesc degeaba...?!
trebuie depusa plangerea si la politie si la posta ?! in cazul creerii contului pentru fetita,nu este posibil ca eu sa platesc lunar pensia si ea sa ii scoata la 18 ani? adica sa se foloseasca doar ea de bani?
trebuie depusa plangerea si la politie si la posta ?! in cazul creerii contului pentru fetita,nu este posibil ca eu sa platesc lunar pensia si ea sa ii scoata la 18 ani? adica sa se foloseasca doar ea de bani?
Pensie alimentara
meryliv
Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 , a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
dedeaylin
buna seara,sotul meu a mai fost casatorit si din acea relatie a rezultat o fetita care acum are varsta de 7ani.pensie alimentara nu i-am platit pentru ca sotul ... (vezi toată discuția)