avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la indemnizatii membri conducere car pensionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la indemnizatii membri conducere car pensionari

As dori sa stiu daca la indemnizatiile acordate functiilor de conducere la un CAR PENSIONARI ( TOTI PENSIONARI MILITARI) se retine si vireaza CASS, eventual si baza legala.
Multumesc, o zi buna

Alte discuții în legătură

Contributii Adycristina Adycristina Buna ziua, Ce contributii se platesc pentru un contract de mandat : presedinte ,contabil ,casier la un CAR . Toti sunt salariati iar activitatea din CAR este ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii indemnizatii presedinte, vice, cenzori etc. car pensionari militari vasiletudorel vasiletudorel Pentru activitatea desfasurata in calitatea de presedinte, vicepresedinte, contabil, casier, cenzori (toti pensionari militari)etc. in cadrul unui CAR ... (vezi toată discuția)
Calcul cas si somaj lia2 lia2 Am un consiliu de conducere car este platit pe sedinta. Din drepturile cuvenite pe sedinta i-am retinut la sursa CASS-sanatate si impozit. Puteti sa imi ... (vezi toată discuția)