avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reduceri persoane cu handicap Grav, Permanent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reduceri persoane cu handicap Grav, Permanent

Buna ziua. In afara de reducere, scutire la Taxe si impozite, o astfel de persoana nu mai are si la CEZ, GDF Suez, telefoane?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AdelinaH , utilizator 12:51, 29 Octombrie 2013
Ce grad de handicap aveti ?
Handicap Grav, permanent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea handicapului (448/2006) Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat si permanent. Intrebarea mea se leaga de un subiect despre care am mai citit pe internet (ultimul articol din ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grad ii au scutire de la taxe la inchirieri? KLTM KLTM Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, daca persoanele cu certificat de handicap in grad II au scutire de la taxele catre stat cand inchiriaza si obtin venituri din ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit pe teren pt. persoana incadrata in grad de handicap anda700 anda700 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Mama mea este persoana incadrata in grad de handicap grav , certificat cu termen de valabilitate permanent, ... (vezi toată discuția)