avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se schimba legea?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se schimba legea?

sunt zvonuri conform carora guvernul vrea sa modifice legea acordarii, pentru indemnizatia de crestere a copilului ,de 85% din venituri.e adevarat? daca imi depun dosarul la 1 aprilie primesc macar 3 luni indemnizatia cu 85%?
Vestea bună este că indemnizaţia pentru creşterea copilului se va recalcula pentru toţi cei care depun cereri în acest sens, iar banii se vor da retroactiv pentru întreaga perioadă de aşteptare, de la 1 ianuarie 2009. Vestea proastă este că, în plină criză financiară, perioada de aşteptare se poate prelungi atât de mult, încât părinţii să fie nevoiţi să se împrumute până pe la-nceputul verii ca să-şi crească nou-născuţii
modificarile legislative nu sunt neaparat rele, pot aduce imbunatatiri considerabile si beneficii viitoarelor mamici..;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc in 2010 ely_ely ely_ely buna ziua , sunt o viitoare mamica si as dori sa aflu daca s-au facut modificari in ceea ce priveste indemnizatia .... am auzit fel de fel de zvonuri si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privirea la concediul de crestere a copilului buzoianusabina buzoianusabina Buna ziua am si eu 2 intrebari. Sunt o viitoare mamica care din pacate nu a mai lucrat in ultimele 18 luni.Daca platesc retroactiv toate taxele necesare la ... (vezi toată discuția)
Modificari aduse legii indemnizatiei de crestere copil dannyrusu dannyrusu Buna ziua, doresc sa intru in concediul de crestere copil (CCC) cu data de 19 martie 2016 pana implineste copilul varsta de 1 an. Dosarul il voi depune ... (vezi toată discuția)