avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie CCC in 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie CCC in 2010

buna ziua ,
sunt o viitoare mamica si as dori sa aflu daca s-au facut modificari in ceea ce priveste indemnizatia ....
am auzit fel de fel de zvonuri si sunt cam nelinistita :D
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ely_ely , utilizator 17:59, 8 Februarie 2010

Nimic nou. Zvonurile sunt zovonuri, chiar daca ar aparea o lege nu are cum sa actioneze retroactiv.
Pentru ce o sa optezi, pentru 85% sau pentru 600 ron?
va multumesc din suflet :">
pentru 85%
eu auzisem ca se vor primi 350ron indemnizatie si 350ron alocatie .......
deja imi venea #-o
Dupa nasterea copilului beneficiezi de un concediu de lauzie 85% care trebuie sa fie de cel putin 42 de zile calendaristice. Dupa aceea sa ai dosarul pregatit pentru indemnizatia de crestere a copilului pana la implinirea varstei de doi ani.

Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
teleptean, utilizator
va multumesc foarte frumos
acum pot dormi linistita :D=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si drepturile banesti de care beneficiez dupa ce nasc AIC71 AIC71 Buna ziua. As avea 2 intrebari la care va rog sa-mi raspundeti: 1) Am inteles despre concediul prostnatal de minim 42 de zile ca este obligatoriu din punct ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal al 2lea copil elte elte Buna ziua, pe 1 sept. 2009 imi expira crestere primul copil, tot pe 1 sept 2009 voi avea 7luni cu al2lea copil. intrebari: incepand cu 1 sept pot intra in ... (vezi toată discuția)