avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament cumparat la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament cumparat la licitatie

Buna ziua,
In data de 27.09.2013 am semnat actul de adjudecare a unui imobil, dupa ce am participat la licitatia acestuia cu o luna inainte.
Dupa ce am semnat actul de adjudecare, am aflat ca trebuie sa mai asteptam inca o luna pentru ca fostul proprietar sa fie SOMAT pentru eliberarea locuintei, dupa care se va dispune executatrea silita a acestuia.
Situatia familiei mele este insa, una disperata, deoarece am locuit cu chirie pana la 30.09.2013, iar proprietara nu a mai vrut sa ne prelungeasca contractul pe motiv ca vrea sa vanda apartamentul.
In prezent locuim la o vecina din blocul in care am locuit cu chirie, avem mobila si lucrurile pe la prieteni si cunostinte, nemaiputand inchiria nici un imobil pe o perioada de 1 luna.
Intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo posibilitate legala de a putea intra in apartamentul pe care l-am platit?
Mentionez ca am si un copil de 5 ani cu care nu stiu unde sa ma duc si cum sa-i explic de ce trebuie sa stam la vecina.
Cel mai recent răspuns: elydana77 , utilizator 20:40, 10 Octombrie 2013
elydana77 a scris:

Intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo posibilitate legala de a putea intra in apartamentul pe care l-am platit?

Legal, daca fostul proprietar nu vrea sa paraseasca imobilul, trebuie sa obtinei hotararea instantei pentru evacuare.
Fostul proprietar nu mai locuieste acolo, dar refuza sa dea cheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre executor judecatoresc Teos1 Teos1 In urma unei licitatii castigate de la o banca am obtinut ACTUL DE ADJUDECARE care constituie TITLU DE PROPRIETATE asupra unui imobil dar in care eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)