avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum recuperez dosarul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum recuperez dosarul?

Am avut o revizuire la Inalta Curte,in mai s-a dat hotararea,mi-a ajuns si acasa prin Posta.Am sunat pe domnii de la arhiva si mi-au spus ca dosarul a fost trimis inapoi pe 25/09 prin Posta.La care eu am intrebat de un nr.de prezentare,sa pot suna la Posta Romana sa vad de dosar!Normal in 5 zile lucratoare trebuia sa ajuna la Curtea de Apel.Problema este urmatoarea,nici Inalta Curte si nici Curtea de Apel habar nu au imi este dosarul.Am sunat in fiecare zi la Inalta Curte sa cer detalii si explicatii dar mi-au inchis tel.in nas!Singurul raspuns a fost ca dosarul a fost trimis pe 25/09!Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Monica_1983 , utilizator 13:36, 11 Octombrie 2013
Dv nu aveti ce dosar sa recuperati. Dv ati primit deja hotararea, nu primiti niciun dosar. Dosarul se va intoarce la instanta si va ramane la arhiva.
Tocmai asta este problema ca dosarul nu se intoarce la arihiva.Dar procesul trebuie sa isi urmeze cursul firesc.La Inalta Curte am avut o revizuire de competenta,am castigat si acum trebuie reluat procesul!Dar daca dosarul a disparut cum sa sa intoarca inapoi,cum sa imi dea un nou termen daca nu este dosarul?Eu nu am nevoie personal de dosar :)) sa-l pastrez acasa!Eu am nevoie sa ajunga dosarul inapoi pe rol,sa ma judec in continuare!Ce cerere sa fac la Inalta Curte sa-mi spuna cum si cand au trimis dosarul?De ce nu ajunge inapoi la arhiva?Vreau mai multe pareri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de redactarea deciziei de la inalta curte aleale88 aleale88 buna ziua ma inatati va rog cum pot obtine mai repede decizia de la inalta curte procesul a fost in 18 mai am sunat la arhiva si nu este redactata va rog e ... (vezi toată discuția)
Dosar de fond Dana 14 Dana 14 Buna ziua!Am o mica problema..Un dosar trebuie sa se intoarca de la Curtea de Apel la prima instanta..Am tot sunat la Curtea de Apel si mi s-a spus ca luni a ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare Monica_1983 Monica_1983 Buna. Dosarul meu se afla la inaltea Curte de Casatie si Justitie,pt.o revizuire din mai.In 06/06 s-a dat hotararea,dar dosarul tot acolo este.Le-am cerut ... (vezi toată discuția)