avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar de fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar de fond

Buna ziua!Am o mica problema..Un dosar trebuie sa se intoarca de la Curtea de Apel la prima instanta..Am tot sunat la Curtea de Apel si mi s-a spus ca luni a fost trimis prin posta secreta sau militara...apoi am sunat vineri la prima instanta si mi s-a spus ca nu a ajuns si ca nu e adevărat ca cei de acolo l-au trimis...eu am vorbit cu cei de la Arhiva..unde sa sun sa ma lamureasca de situatia dosarului ca m-am saturat sa ma tot plimbe de colo-colo...Sun de o luna de zile si asa mi se intampla.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dana 14 , utilizator 15:44, 14 August 2017
Adresati cerere in scris si la curte si la prima ijstanta ca sa va raspunda in scris.

E posibil sa dureze cateva zile pana se scade dosarul la prima instanta si sa fie plecat de la curte.
Banuiesc ca este vorba de un apel, ati primit hotararea motivata?
Buna ziua!Da am primit motivarea apelului de o luna si jumatate.Dar nu stiu cum sa fac ca as dorii sa se intoarca mai repede la prima instanta..Am sunat la Curtea De Apel si au spus ca l-au trimis dar prima instanta spune ca nu a primit nimic si este o saptamana.
Daca ati primit hotararea, sigur l-au trimis, mergeti acolo personal sa verificati si la Curte si la fond.
Bine.Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez dosarul? Monica_1983 Monica_1983 Am avut o revizuire la Inalta Curte,in mai s-a dat hotararea,mi-a ajuns si acasa prin Posta.Am sunat pe domnii de la arhiva si mi-au spus ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza sa se intoarca un dosar de la curtea de apel bucuresti la judecatorie? Mihaitzu Mihaitzu Pe scurt ,sa nu plictisim,apelul a fost respins ca fiind nefondat in data de 10.09.2015 si nici pana acum nu s-a trimis inapoi la judecatorie ! De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Primesc hotararea prin posta de la curtea de apel? Mihaitzu Mihaitzu Am dat Casa de Pensii in judecata ,am castigat ,am primit acasa prin posta faptul ca am castigat la judecatorie ! Mai tarziu ei au facut apel iar atunci ... (vezi toată discuția)