avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt considerat \\"angajat\\" in timpul unui CIM ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt considerat "angajat" in timpul unui CIM suspendat pe motivul CCC

1. As vrea sa intreb daca, din punct de vedere juridic o persoana aflata in CCC (CIM suspendat pe motivul CCC) este considerata ca fiind "Angajata" a companiei cu care are incheiat CIM?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:57, 11 Octombrie 2013
Intr-adevar, d.p.d.v. juridic aclitatea de salariat se pastreaza si daca raportul de munca este suspendata.

Calitatea de salariat inceteaza la data incetarii raportului de munca, indiferent de motivul incetarii.
Pe perioada cat sunteti in CCC aveti contractul individual de munca (CIM) suspendat adica sunteti tot salariatul acelui angajator numai ca nu prestati munca si nu primiti salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa ccc? veperope veperope am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat ccc 2 ani - societate in insolventa noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatia. Ce se intampla cu o persoana care se afla in ccc, daca la data incetarii ... (vezi toată discuția)
Buna. Rebeka38 Rebeka38 Am o intrebare la dumneavoastra eu sant in concediu crestere copil si as vrea sa va intreb dupa ce termin CCC pot sa intru in somaj? (vezi toată discuția)