avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plan cadastral (parcelar) asociat cartii funciare din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plan cadastral (parcelar) asociat cartii funciare din 1942

Buna seara,

Ma intereseaza sa stiu unde as putea gasi un plan cadastral (parcelar) sau mai simplu spus schita unui teren pt. care detin cartea funciara emisa in anul 1942, carte funciara care face referire la un nr. de plan abc. Precizez ca aceasta carte funciara am obtinut-o de la arhive, cu mentiunea ca ei nu detin si acest plan referit in cadrul cartii funciare.

Va multumesc anticipat pt. raspuns !

Alte discuții în legătură

Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am un teren extravilan cu următoarea observație ... Marinela.olari Marinela.olari Bună seara, Am un teren extravilan cu următoarea observație trecuta pe extras cf: Teren neimprejmuit, Imobil înregistrat în plan cadastral fără ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)