avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme Revisal

Buna ziua!
Avem o problema interesanta la firma, careia nu stim cum am putea sa-i dam de capat.
Este vorba de un angajat, ale carui urme nu le gasim nicaieri in lista salariatilor (ci doar in sectiunile istoric si rapoarte, dar si acolo fara nici o informatie, ci doar cu numele si tabele goale). Mai ciudat este ca nu apare nici in lista oamenilor suspendati si nici in a celor plecati sau detasati. Mai mentionez faptul ca omul este angajat vechi al unitatii, iar in back-up-uri salvate in oct 2011 si ian 2012 acesta e prezent cu toate datele si modificarile suferite vizibile.
Toate acestea ne fac sa credem ca e vorba de o problema tehnica, si nicidecum o eroare umana, mai ales ca predecesorii mei de la acest birou au mai intampinat genul acesta de probleme.
Intrebarea e urmatoarea: cum sa procedam pentru a reaparea angajatul in revisal, dar totodata sa fim si in legalitate cu organele competente? Va multumesc!
Ma scuzati daca am plasat gresit topicul.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Mircea1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mircea1990 , utilizator 12:56, 23 Octombrie 2013
Nu am mai auzit de o astfel de problema. Daca apare in "istoric salariati" atunci trebuie sa apara si in "lista salariati". La sectiunea "contracte" va apare doar daca are CIM inregistrat in program.
Verificati mai atent. Cati angajati are firma inregistrati in Revisal? Incercati sa ii ordonati alfabetic, poate asa il veti depista mai usor.
Problema nu este din program , ci din calculatorul dvs .

O solutie ar fi import /export angajator pe un alt calculator.
Păi următoarea e ideea: cred că atunci când s-a făcut trecerea de la Revisal 2.4 la 5.0.8 toate celelalte contracte au fost preluate cu toate informațiile, însă angajatul cu pricina nu apare decât ca salariat înregistrat, adică secțiunea salariați, dar fără informații. Omul e angajat de douăzeci de ani, și doar în versiunea nouă i-a dispărut contractul și mutațiile aferente, în arhivele de anul trecut se află fără nici o problemă.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Mircea1990, utilizator
Imposibil, d-le Cioca, am folosit toate filtrele de căutare (după nume, începe cu litera...., dupa număr contract). Doi oameni ne-am uitat pe fiecare pagină cu contracte, alfabetic și.... nimic. Omul e de 20 de ani la noi, iar în baza de date veche nu are nici o problemă.
Deci, există ca salariat, dar contract pauză. Iar lui i s-a făcut înregistrarea în revisal (salariat +contract) o dată cu toți oamenii de când s-a introdus programul,nu a fost omis. Dosarele X..
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Mircea1990, utilizator
Freelis: Import /export, adică? Greșeala a fost descoperită după cel puțin un an. După cum m-am documentat noul program importă toate datele la gramadă nu doar ce a suferit modificări, precum a fost în versiunile anterioare. Eu ar trebui să import din nou arhiva veche, or noi am făcut multe modificări în contracte pe versiunea nouă. E posibil să import mai întâi arhiva veche și după aia să dau export/import si din versiunea nouă? Iar după ce reușesc asta, aveți idee oare ce ar zice ITM-ului când află de greșeală?
PS: de ce ar fi de vină calculatorul nostru? (nu că nu ar putea fi de vină...)
Scuze de insistență, oameni buni!
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Mircea1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)
Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)