avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de furt nefondata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de furt nefondata

Buna ziua,

Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra: am avut urmatoarea intamplare: m-am dus sa-mi fac manichiura la o tipa acasa (la care in ziua respectiva au mai fost poate 10 persoane daca nu mai bine), dupa care m-am trezit cu citatie de la politie ca i-a disparut un ceas din casa.(un ceas care era pus pe o polita in baie iar ea sustine ca nu au intrat in baie decat ea, sora acesteia si vreo 2 prietene si ca singura persoana straina as fi fost eu).In urma solicitarii am mers sa dau declaratie la politie iar acestia mi-au recomandat sa fac un test poligraf (pe care l-am acceptat intr-cat nu sunt vinovata).Ce ma sfatuiti sa fac ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:23, 11 Octombrie 2013
Ce sa va sfatuim daca ati decis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept- testare la poligraf MadaC23 MadaC23 Buna ziua! As dori dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat! In urma cu 2ani jumătate, soțul meu lucra la compania Mc Donalds , intr-o zi era pe drive, a ... (vezi toată discuția)
Acuzat /suspect de furt ContSters329954 ContSters329954 buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)