avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzat pe nedrept- testare la poligraf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzat pe nedrept- testare la poligraf

Buna ziua!
As dori dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat!
In urma cu 2ani jumătate, soțul meu lucra la compania Mc Donalds , intr-o zi era pe drive, a venit un băiat la geam sa facă o comanda, iar printre altele, l-a întreba dacă sta pe strada Ciocârliei, soțul i-a spus ca nu, dar mai trece pe acolo ca sta prietena lui in acea zona, in acel moment copilul a spus:- mi se pare ca tu ești acela care m-a bătut aseară!"
Într-adevăr copilul avea buza Sparta, soțul i-a explicat ca el in acea seara nu a fost in oraș decât pana la ora 21, după care s-a întors acasă!
După 2ore a venit un comisar si l-a dus pe soțul meu la secție, dar nu a dat nici o declarație, a spus doar ca e nevinovat,iar polițistul l-a lăsat sa plece!
In urma cu ceva timp i-a venit citație , sa se prezinte la poliție! A mers , a dat declarație, cum ca nu e vinovat, polițistul l-a întrebat dacă e de acord sa facă testul poligraf, iar soțul meu a acceptat!
A afla defapt ce se întâmplase cu acel băiat, i-a arătat polițistul declarația baiatului , iar el declara așa:-" era dimineața, eram beat si ma ... pe o mașina, am văzut ca vin 2 băieți, si M-au bătut" ! Menționez ca a primit si 8 zile de spitalizare, dar cum a reușit sa meargă exact următoarea zi la Mc!?
Azi tocmai a fost sunat soțul meu de poliție sa se prezinte marți la testul poligraf!
Va rog sa ne sfătuiți ce sa facem, sa angajam un avocat care sa il însoțească pe soțul meu sau sa meargă liniștit sa facă testul singur?

Va multumesc din suflet pentru timpul acordat!

Cu respect,
Madalina C.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:25, 15 Ianuarie 2016
Daca merge la testul poligraf avocatul nu intra cu el acolo.
Ar fi bine sa mearga sa consulte un avocat daca vrea neaparat sa se informeze in conditii de confidentialitate.
Intre avocat si client exista obligatie de confidentialitate.
Pare destul de bizara toata situatia, daca nu exista un sambure de adevar nu cred ca se ajungea aici. Oricum testul poligraf nu era obligat sa il faca.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da,e bizara situația. ..

Polițistul pare convins ca el este.
E ciudat și ca se obosesc cu testul poligraf în acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala si violare de domiciliu - nevinovatie, agresor-victima ruther ruther buna ziua ma adresez si eu dumneavoatra referitor la o problema si anume anul trecut am stat in jur de trei luni in chirie la o doamna nu am avut nici un ... (vezi toată discuția)
Test poligraf simonas82 simonas82 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat.Fratele meu a cumparat o masina de la un baiat, masina nu avea actele corespunzatoare(fratele meu sustine ca nu ... (vezi toată discuția)
Faptuitor - furt de la colegele de camera rhema rhema ----------------------------------------------------------------- Buna ziua,am fost chemata la politie in noiembrie 2012 acuzata in calitate de ... (vezi toată discuția)