avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Denuntare unilaterala a unui contract prestari de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Denuntare unilaterala a unui contract prestari de servicii

Cum pot actiona in instanta denuntarea comunicata printr-o notificare cu termen de 30zile Partenerul meu nu mai vrea sa-mi plateasca lucrarile executate Nu a vrut sa incheie proces verbal de receptie al lucarilor
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 14:43, 13 Octombrie 2013
Trimiteti notificarea prin posta cu confirmare de primire + factura. Ar fi bine sa aveti dovezi ca ati prestat serviciul respectiv. Il convocati la mediere. In cazul in care medierea nu da nici un rezultat, urmeaza actiunea in instanta. In functie de modul in care va sustineti cauza in instanta (preferabil cu inscrisuri), va puteti rezolva problema si recupera banii pe lucrarile prestate
Fara receptia lucrarii in instanta pierdeti, sau veti cistiga dupa un lung proces cu expertize tehnice de specialitate.
Mediatorul nu suplineste lipsa procesului verbal de receptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani pe lucrari executate si nefacturate nicolaeedil nicolaeedil Am executat in 2009 3 lucrari de constructii in subantrepriza pt. care am contracte incheiate dar nu f. detaliate fiind vorba de o ruda. S-au platit cca.50% ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii ContSters56278 ContSters56278 cum pot proceda un cazul in care in baza unui contract de prestari servicii , prestatorul a executat cu defecte lucrarile prevazute in contract( care specifica ... (vezi toată discuția)
Procedura invitatie la sedinta de informare Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)