avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre reorganizarea societatii unde lucrez si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre reorganizarea societatii unde lucrez si retributie

Buna ziua,
Rog pe cineva documentat sa ma lamureasca asupra urmatorului aspect:
Societatea la care lucrez a fost reorganizata si in urma acestui proces postul meu a fost desfiintat, mie oferindu-mi-se alt post cu o retributie mai mica insa cu tote responsabilitatile postului desfiintat. Este legal acest fapt?
Eu consider ca desfiintezi un post pentru ca nu mai exista obiectul muncii pentru respectivul salariat nu doar ca sa-i reduci salariul.
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 21:23, 11 Octombrie 2013
Da, este legal. Totodata, aveti dreptul si sa refuzati daca nu sunteti de acord cu postul si salariul oferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire de noi atributii, diminuare salariu fara acordul angajatului (raspuns urgent!!!) jacqueline_k jacqueline_k Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In firma la care lucrez s-a reorganizat activitatea in functie de necesitatile societatii, drept pentru care activitatea de ... (vezi toată discuția)
Post desfiintat, preaviz intarziat mariamem mariamem Buna ziua, lucrez in cadrul unei companii super cunoscute si am fost anuntati tori angajatii despre reorganizarea societatii si despre desfiintarea posturilor ... (vezi toată discuția)
Retrogradare in reorganizare (rog raspuns urgent) PLiana PLiana Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director ... (vezi toată discuția)