avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum este corect ? pensie de intretinere copii este = ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum este corect ? pensie de intretinere copii este = 25% din salariu net sau din venit total net ?

Fostul meu sot este administrator unic la firma lui si are un salariu minim in acte. este.
Real, veniturile sunt mult mai mari, de aceea va rog sa-mi spuneti daca pensia de intretinere copii se calculeaza ca fiind 25 % din salariu, sau 25 % din venitul total (el avand si alte surse de venit).

multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vio77 vio77 Fostul meu sot este paltitor de pensie alimentara din martie 2008.Divortul s-a pronuntat in 31.10.2008.in hotararea de divort s-a stabilit o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)