avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lnsolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lnsolventa

Buna ziua,

In cazul in care debitorul a mai fost supus unei proceduri de reorganizare judiciara in ultimii 5 ani anteriori deschiderii procedurii, creditorii pot solicita reorganizarea judiciara sau trebuie sa intre neaparat in lichidare?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 22:56, 17 Octombrie 2013
Intra direct in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Faliment pfa - 2018 ContSters339305 ContSters339305 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu legea sau partea din codul fiscal care precizeaza modalitatea prin care un PFA poate intra direct in faliment (fara ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)