avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire pentru daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire pentru daune morale

In 1994 a fost judecat si condamnat la un an la locul de munca petru furtul unei rotii de masina. In 1997, septembrie, buletinul i s-a anulat din aceasta cauza. Pana acum cateva zile nu a avut nevoie de cazierul judiciar, dar acum la angajare i s-a cerut si a realizat caci cazierul nu este curat. A fost la avocat si a intrebat dupa cat timp ar fi trebuit sa i se stearga cazierul. A primit raspuns ca dupa 3 ani de la savarsirea pedepsei. Curiozitatea mea este daca ar putea si ar avea dreptul la despagubire petru daune morale ca a intampinat dificultati in a se angaja.

Alte discuții în legătură

Cerere reabilitare - pedeapsa de 2 ani cu aplic. art 81 c.pen. spn89 spn89 Salut, Am fost acuzat si condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare pt fals si uz de fals in vara anului 2009, apoi in 2010 am avut si sentinta ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna/presupune reabilitarea de drept webheadcat webheadcat ma intreb ce inseamna exact reabilitarea de drept si ce se intampla cu amprentele(de pe hartie au fost oare introduse in calculator ? - daca da, dupa ... (vezi toată discuția)
Cazier - condamnare cu suspendare ciupilingi ciupilingi buna,am si eu o intrebare referitor la cazierul judiciar,daca in 2003 am fost condamnat la 3 anii cu suspendare si in tot acest timp nu am mai facut nimic imi ... (vezi toată discuția)