Buna ziua,lucrez de 3 ani intr un magazin de materiale de constructii,pe functia de reprezentant vanzari,deoarece nu este vanzare foarte mare patroana pe care o cunosc de foarte mult timp nu a mai angajat si casier,cand sunt incasari ea vine si ridica banii!Ideea este ca eu fac registrele de casa iar dpl urile (dispozitiile de plata,pe banii care ea i i ridica)le fac tot eu!Cand am deschis magazinul le semna,dupa care mi a zis sa le semnez eu in locul ei,nu are o semnatura sofisticata ...un alt coleg de la un alt amgazin mi a spus ca el nu semneaza deloc,adica i da banii face dpl ul semneaza doar el si atat!Ma tot gandesc eu asa ,respectiva persoana e o doamna care prezinta incredere ,dar nu poti avea incredere in nimeni!Faptul ca semnez eu in locul ei imi poate creea probleme in timp?Parca imi este jena sa i zic ,semneaza dumneata nu ma mai pune pe mine!Cum ma invatati sa procedez?
Doamna care ridica banii trebuie sa semneze pentru banii respectivi.Ceea ce faceti dvs.este un fals.Va inteleg pozitia,dar cu tact trebuie sa o atentionati ca e in neregula sa semnati dvs.in locul ei.Daca se intampla ceva,va asigur ca nu v-a ezita probabil sa ceara expertiza grafologica.Eu nu cunosc persoana respectiva,dar am vazut prea multe ca sa mai cred in bunacredinta.
Va multumesc frumos pentru raspuns,pe viitor am sa gasesc o modalitate sa i sugerez sa semneze personal!eu zilnic trimit vanzarile catre respectiva persoana pe email,si pe sms pe telefon!!!sa pastrez aceste emailuri ?Cred ca am devenit paranoica ,dar nu vreau sa intru in cine stie ce bucluc nevinovata...