avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sulta inscrisa in Cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sulta inscrisa in Cartea funciara

Sulta stabilita de Instanta judecatoreasca se inscrie in Cartea Funciara numai la cererea expresa a unuia dintre coproprietari ? Neplata sultei catre coproprietar in termenul stabilit de Instanta Judecatoriei, greveaza ulterior asupra actiunii de vanzare, inchiriere sau comodat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 09:42, 14 Octombrie 2013
Neplata sultei este o sarcina a imobilului si l greveaza. Nu puteți vinde. Puteți închiria dar veți da socoteala celuilalt coprorprietar care nu a încasat chiria.
Consemnarea (depunerea) sultei in cont bancar degreveaza Cartea Funciara de sarcina ?
da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Cadastru/intabulare fara plata sulta misupatrik misupatrik Buna ziua, Am incheiat un proces de iesire din indiviziune, avem sulta fixata de instanta pentru persoana respectiva, de care nu putem sa dam (plecata de 25 ... (vezi toată discuția)