avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LITIGII MUNCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LITIGII MUNCA

buna seara ,as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu urmatorul aspect am un proces cu fostul angajator pe care l-am castigat si in prima instanta si la recurs ,as vrea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac eu in continuare,vreau sa stiu in cat timp pot lua legatura cu un executor judecatoresc si daca eu mai primesc vreo comunicare dupa recurs.va multumesc din suflet pentru ajutor deoarece datorita sfaturilor sfaturilor dumneavoastra am reusit sa castig acest proces ,va multumesc inca o data.
Cel mai recent răspuns: florin40 , utilizator 13:11, 13 Octombrie 2013
Hotararile din recurs nu vi se mai comunica. Mergeti la instanta unde v-ati judecat in fond si solicitati legalizarea sentintei din fond si a deciziei din recurs.

Cu acestea mergeti la un executor judecatoresc. Nu tb sa treaca niciun termen, important este sa nu treaca 3 ani fara a actiona si astfel sa vi se prescrie dreptul de a cere executarea silita.
va multumesc pentru raspuns dar as vrea sa stiu in cat timp vine decizia de la curtea de apel la prima instanta si cum intru in posesia ei,si ce trebuie sa fac pentru a legaliza decizia si sentinta.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca buna buna Buna ziua, am avut un proces de uzucapiune in urma caruia judecatoria a constat dreptul de proprietate asupra imobilului teren dobândit prin uzucapiune ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala definitiva cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! Stimati avocati,azi am reusit dupa 2 ani sa intru in posesia unui exemplar din hotararea definitiva in care eram parte vatamata si partile ... (vezi toată discuția)