avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare detinut la judecatorie pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare detinut la judecatorie pentru eliberarea conditionata

Buna ziua,

Imi puteti spune cam care ar fi onorariul unui avocat pentru a reprezenta un detinut in fata judecatorului pentru a se cere eliberarea conditionata, odata cu executarea a 66% din pedeapsa?
Mentionez ca detinul are o condamnare de 1 an pentru o infractiune pe drumurile publice, nu are nici un raport si este la prima fapata.
Imi dau seama ca nu imi veti putea spune o suma fixa dar poate macar una orientativa pentru a sti daca imi permit sau nu sa ii angajez un avocat pentru aceasta infatisare.
Cererea de eliberare conditionata va fi analizata de Judecatoria Sector 5.

Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Transferul detinut ortega ortega BUNA AS DORI SA STIU CIT DUREAZA TRANSFERUL UNUI DETINUT DIN BELGIA IN ROMANIA IN VEDEREA EXECUTARII UNUI REST DE PEDEAPSA.MENTIONEZ CA A EXECUTAT 2ANI SI ... (vezi toată discuția)
Poate fi pus in libertate??? monicacm monicacm buna seara, am revenit cu o alta intrebare.... o persoana arestata preventiv de aproximativ 2 luni, nu a fost eliberata pt ca ar putea \"contribui\" la ... (vezi toată discuția)