avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa luata abuziv de comunisti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa luata abuziv de comunisti

Buna ziua,

Am si eu o mare problema: o casa luata abuziv de comunisti ! Cine ma poate ajuta sa imi recomande un avocat bun sau pur si simplu sa imi dea un sfat unde sa ma interesez despre aceasta casa ! Casa este in Calafat.
Luati toate actele ce le aveti si contactati un avocat din judetul respectiv sau judete limitrofe.

Gasiti la rubrica "consultanti" de pe acest forum, aplicand filtrele de cautare, o serie de avocati, destul de buni in domeniu.

Il contactati telefonic si stabiliti o intalnire cu acesta, aratandu-i toate actele ce le aveti.

Cu siguranta veti primi toate lamuririle necesare.

:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema penala iulitdr iulitdr As avea si eu nevoie de niste sfaturi de la un avocat sau o persoana cu experienta in cazuri penale. As avea cateva intrebari, si daca este cineva dornic sa ma ... (vezi toată discuția)
Acuzare delapidare. pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti ... Cristian_FL Cristian_FL Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti care ma poate reprezenta, tinand cont ca nu sunt in tara si trebuie sa ma prezint pe data de ... (vezi toată discuția)
Procese banci - avocat din jud. arges ContSters287513 ContSters287513 Buna ziua. Cum pot lua legatura cu un avocat din judetul Arges, specializat in procese cu bancile Nu cunosc pe nimeni in domeniu si nu stiu cine m-ar putea ... (vezi toată discuția)