avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema penala

As avea si eu nevoie de niste sfaturi de la un avocat sau o persoana cu experienta in cazuri penale. As avea cateva intrebari, si daca este cineva dornic sa ma ajute va rog sa imi spuneti.
Intrebati pe forum si asteptati sa vi se raspunda.
@iulitdr
Daca va "sfiiti" sa intrebati pe forum, puteti contacta un avocat in domeniu cu care sa aveti o discutie privata, din lista consultantilor, folosind urmatoarea cale: instrumente utile - > catalog consultanti . Apoi aplicati filtrele de cautare dorite.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat specializat in drept penal Miticad Miticad Caut avocat pentru a ma reprezenta in dosarul penal nr. 650/2/2016 al Curtii de Apel Bucuresti. Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.14 ( editat ... (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic timisoara alinel alinel Caut consilier juridic cu experienta in litigii constructii/imobiliare. Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat care sa ma scape de contractele de telefonie Roman85 Roman85 Doresc sa reziliez contractele de telefonie pe care le am. Cum procedez in asa fel incat sa nu mai platesc nimic, ci sa platesc doar facturile pe ce am ... (vezi toată discuția)