Sarpanta a fost facuta cu simt de raspundere , nu are probleme.Inca am facut alte lucrari fara a mai cere banii de la asociatie ( burlane , jgeaburi de scurgere , etc ) . Noului presedinte i-am cerut unele lamuriri legate de repartitia cheltuielilor/activitatea asociatiei ( am contestat si repartitia cheltuielilor de pe lista de plata ) si refuza sa-mi raspunda . Totodata ma santajeaza cu aceasta problema ( ca nu as fi in regula cu sarpanta ). Ma ameninta ca ma reclama si ma da in judecata . Asta in schimbul tacerii mele si sa nu mai fac "valuri" .
Pentru userul "thran" :
-repet nu am facut nimic fara acordul ( cei drept verbal ) al administratorului de la aceea vreme . Daca administratorul mi-a platit factura ( cu materialele necesare constructiei ) , nu denota ca a fost de acord cu realizarea constructiei ?
-daca asteptam ca asociatia sa faca sarpanta/ hidroizolatia , cred ca asteptam mult si bine .
Daca nu ma implicam iarasi era rau .
-
lucrarile in asociatie NU se fac "la negru- corect ,dar daca tot nu mi-au decontat intreaga lucrare am recurs la aceasta solutie pentru a-mi minimiza costurile . Intreaga lucrare a costat aproximativ 2.400 lei, iar asociatia mi-a decontat aproximativ 1.300 lei ( cat ar fi costat daca se refacea hidroizolatia), la care a intrat si cota mea parte .
- pentru asemenea lucrari nu se fac "intelegeri verbale"- corect , greseala a fost de partea mea, acum nu mai pot intoarce timpul inapoi . Pana nu esti prost .......
Adriantot a scris:
4. Da, puteti fi acuzat ca ati realizat o lucrare fara a respecta prevederile legale. Dar cine poate demonstra ca dumneavoastra ati realizat-o!?
Poate demonstra cu martori . Dar daca face o reclamatie acum nu raspunde si asociatia impreuna cu mine ?
La data efectuarii lucrarii am vrut sa fac cu proiect si autorizatie , dar mi s-a cerut un proiect pentru tot blocul ( are 4 scari ), costurile erau enorme pentru mine .Se dorea un proiect pentru tot imobilul( foarte corect ) , care costa foarte mult. Asa s-a facut ca acum cam pe o suprafata de ~75% exista sarpanta construita in aceleasi conditii ca si a mea .