avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legislatie constructie gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legislatie constructie gard

ce lege stabileste cine trebuie sa faca gardul despartitor intre doi vecini si daca exista lege care stabileste un minim si un maxim la inaltimea gardului intre doua proprietati (este cumva legat si de distanta pina la gard a proprietatilor). astept raspuns .va multumesc
Cel mai recent răspuns: cringasu , utilizator 19:07, 14 Octombrie 2013
Conform art. 560 C.civ, proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta.
referitor la legea care stabileste un minim si un maxim pentru inaltimea gardului dintre doua vecinatati
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
cringasu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gardul din dreapta gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca este adevarat ca gardul din dreapta trebuie facut de proprietarul terenului? Am o problema, In stanga mea se afla o ... (vezi toată discuția)
Se poate construi un gard din caramida fara aprobarea primariei si acordul meu? maria2424 maria2424 Buna ziua ! Astazi am fost anuntat ca vecinului meu nu ii mai convine gardul de lemn dintre noi si ca doreste gard din caramida. Prima intrebare - are voie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as vrea sa stiu ce spune ''noul cod civil de granituire ... itun itun Buna seara, As vrea sa stiu ce spune \'\'Noul Cod Civil de Granituire actualizat in 2023 -Lege 5.ro\" Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)