avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - declaratia 200

am un PFA infiintat in oct.2o12 am depus decl.22o pt.2013,trebuia sa depun si decl.200 pt.anul 2012 pt.cele 3 luni?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 09:07, 14 Octombrie 2013
Buna ziua,

Aveati obligatia depunerii declaratiei 200 pana in data de 25 mai 2013. Puteti sa o depuneti si acum cu amenda sau fara, depinde de ingaduinta functionarilor publici.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si contributii pt.un pfa ionelzan ionelzan am un pfa comert,am depus dec.6oo ,am primit de la fisc aprox.95o ron,cas contributie , de achitat ,mentionez ca am infiintat pfa din luna sept.2012,pt.anul ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declarative pfa luputiti luputiti Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA, fara TVA si fara norma, in idea ca daca lucrez o perioda de timp, sa platesc impozit pe ce am realizat. Sint ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)