avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - declaratia 200

am un PFA infiintat in oct.2o12 am depus decl.22o pt.2013,trebuia sa depun si decl.200 pt.anul 2012 pt.cele 3 luni?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 09:07, 14 Octombrie 2013
Buna ziua,

Aveati obligatia depunerii declaratiei 200 pana in data de 25 mai 2013. Puteti sa o depuneti si acum cu amenda sau fara, depinde de ingaduinta functionarilor publici.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si contributii pt.un pfa ionelzan ionelzan am un pfa comert,am depus dec.6oo ,am primit de la fisc aprox.95o ron,cas contributie , de achitat ,mentionez ca am infiintat pfa din luna sept.2012,pt.anul ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declarative pfa luputiti luputiti Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA, fara TVA si fara norma, in idea ca daca lucrez o perioda de timp, sa platesc impozit pe ce am realizat. Sint ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cod caen 5920 dara25 dara25 Buna ziua, As aprecia daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii. S-a infiintat anul trecut un PFA pe codul respectiv, PFA cu norma de venit. Ce ... (vezi toată discuția)